[i][color=green]Witam wszystki jestem Łukasz, pochodzę z wałbrzycha mam 21 lat. W gierkę gram już prawie 3 miesiące. Dziennie spędzam przy niej około 6-10 godzin. Oprócz grania zajmuje się również kręceniem filmików z tej właśnie gry.
Goście witam Ciebie na Forum
Twój obecny level to: 15
- Statek: Elite Goliath - Lasery: 31x LF3 - Osłony: 19x SG3N-BO2 - Napędy: 15x G3N-7900 - Drony:8x IRIS - Dodatki: wszystkie -
Nowy użytkownik
Witam wszystkich moich klanowiczow. Mam na imie Marcin mam 32 lata. Gram od lutego w Dark orbit i gdyby nie Wy to pewnie bylo by inaczej z tym klanem. Gra w to moja zona i corka tez sie wkrecily i jest ok. Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszlych klanowiczow. Dziekuje ze jestescie.
P.S. Tez kocham oprocz rodziny KLAN ALKI i ALKI AKADEMIE.
Nowy użytkownik
witam
mam na imie krzysiek mam 14 lat .
więcej inf. o mnie dowiecie się w przyszłym odcinku
Ostatnio edytowany przez SUPER_RUSEK (2008-07-04 18:01:37)
Witam, mam na imię Marcin i lat na koncie to mam 18 ogólnie pochodzę z Gdańska ale mieszkam w Szkocji... miasto Inverness
W DarkOrbit gram od Lutego i podoba mi się to ... klan Alki uważam, że jest super, fajni ludzie, dobra atmosfera
Jeżeli chodzi o to co uwielbiam to są to takie małe rzeczy Imprezy, Dziewczyny
Piwko i moje kochane Whyski
Ostatnio edytowany przez MartinSco (2008-07-04 18:07:04)
Nowy użytkownik
witam jestem smok czyli piotr mam 23 lata w gre dark orbit gram od lutego i niepowiem ze nalezy do najgorszych a to czemu dzieki wam i dzieki ts-ie mozna sstwozryc naprawde mila atmosferke latalem w roznych klanach ale klan ALKI to naprawde cos niezyklego i nigdzie z niego sie nie wybieram{MARCIN TA WIADOMOSC TO AKURAT DLA CIEBIE} oprocz gry uvielbiam autka moja super dziewczyne i piwko od czasu do czasu:P
Nowy użytkownik
Dobra nadszedł dalszy odcinek
Pochodze z Krakowa mieszkam koło cmentarza batowickiego . W gre darkorbit gram ok. 5 miesięcy . Moje zainteresowania to sport , gry ,muzyka,informatyka i podruże .
Swistak176_\1/ napisał:
Witam wszystkich moich klanowiczow. Mam na imie Marcin mam 32 lata. Gram od lutego w Dark orbit i gdyby nie Wy to pewnie bylo by inaczej z tym klanem. Gra w to moja zona i corka tez sie wkrecily i jest ok. Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszlych klanowiczow. Dziekuje ze jestescie.
P.S. Tez kocham oprocz rodziny KLAN ALKI i ALKI AKADEMIE.
Cześc wszystkim. Nazywam się Rum, mam 37 lat, a w grę gram od grudnia 2007. Gra w tą grę także pół polskiego Ministerstwa Sprawiedliwosci, moja żona i dzieciaki wola basen.
Szukałeś mnie Świstak176.
Znajdziesz na s5.teamspeak.pl:2300
pass: sezam
Jeśli oczywiście chcesz.
Ostatnio edytowany przez xcom (2008-09-14 18:41:44)